ΕΣΠΑ

Η εταιρεία ΒΙΟΤΟΠΙΟ ιδρύθηκε το 2012 ως ομόρρυθμη εταιρεία με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης. 

Σκοπός της, η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών στην ολοκληρωμένη και βιολογική καταπολέμηση εχθρών και ασθενειών, στη βιολογική επικονίαση με βομβίνους αλλά και στη θρέψη των καλλιεργειών.      

Με την έναρξή της, η εταιρεία ανάλαβε με αποκλειστική διάθεση στην Κρήτη τα προϊόντα των κορυφαίων στο είδος τους εταιρειών KOPPERT BIOLOGICAL SYSTEMS BV, SOLUFEED LTD, HOWELLING BV.   

Στην πορεία της, η εταιρεία έχει καταφέρει να αναπτύξει συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της θρέψης, της ολοκληρωμένης αντιμετώπισης εχθρών και ασθενειών όπως και της ολοκληρωμένης υποστήριξης των καλλιεργειών.   

Το 2015 έρχεται σε συμφωνία με την ισπανική εταιρεία IDAI NATURE SL για την αποκλειστική διάθεση των καινοτόμων προϊόντων θρέψης και φυτοπροστασίας σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.   

Το 2018, η ΒΙΟΤΟΠΙΟ μετατρέπεται σε ΙΚΕ, αναπτύσσεται περισσότερο στην ελληνική επικράτεια διαθέτοντας πλέον στην ελληνική αγορά τα προϊόντα της ARRIGONI SPA, οργανώνει το δικό της αποθηκευτικό χώρο - logistic στην Αθήνα, καταφέρνοντας να είναι ο ισχυρότερος παράγοντας και συνεργάτης γεωπόνων και παραγωγών στον τομέα της.  

Σήμερα, η ΒΙΟΤΟΠΙΟ απασχολεί έμπειρους, πλήρως καταρτισμένους γεωπόνους, με υψηλή τεχνογνωσία και μεγάλη εξειδίκευση αλλά και προσήλωση στους σκοπούς και τους στόχους της εταιρείας.