Ανόργανο λίπασμα με βάση το άζωτο (N) 32-0-0

Το Idai NITRIUM είναι ένα καρβοξυλικό άλας αζώτου (N) ιδιαίτερα απορροφήσιμο από τα φυτά, δεδομένου ότι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πολυκαρβοξυλικά οξέα. Το σύμπλοκο των πολυκαρβοξυλικών οξέων δίνει στο Idai NITRIUM υψηλό βαθμό σταθερότητας, μεγιστοποιώντας την αφομοίωση του αζώτου (N) σε όλους τους τύπους καλλιεργειών, ακόμη και αν βρίσκονται σε κατάσταση στρες όπως υπερβολική υγρασία, φυτοτοξικότητα ή παγετό κ.λπ., εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι τα φυτά ανταποκρίνονται γρήγορα σε περίπτωση ανεπάρκειας ή ανάγκης.

 

 

 

Θρεπτικό διάλυμα με αμινοξέα, φύκια και σίδηρο 

Το Idai ALGAFER® είναι ένας μοναδικός βιοδιεγέρτης που συνδυάζει τρία από τα βασικά θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για τη σωστή ανάπτυξη των καλλιεργειών. Ο συνδυασμός φύκια, αμινοξέα και σίδηρος σε σύμπλοκο με γλουκονικό οξύ, καθιστά το Idai ALGAFER® την ιδανική λύση για τη διόρθωση τροφοπενιών σιδήρου, ενώ εμπλουτίζει το φυτό με φυτοορμόνες, βιταμίνες και υδατάνθρακες που αποτελούν βασικούς παράγοντες στις διαδικασίες διαφοροποίησης και ανάπτυξης των κυττάρων γενικά. Είναι επίσης ιδανικό για την τόνωση των καλλιεργειών σε καταστάσεις στρες.  

Ο συνδυασμός των δυο παραπάνω προϊόντων  Idai NITRIUM (150 - 300cc/100) και Idai ALGAFER® (300 - 500cc/100) ενεργοποιεί το φυτό μετά το χειμερινό λήθαργο. Ο συνδυασμός των  Idai NITRIUM  και Idai ALGAFER® οδηγεί σε άριστα αποτελέσματα στην διαφοροποίηση των οφθαλμών και στο σχηματισμό ανθοταξιών για μια άριστη ανθοφορία.

 

 

Ευχαριστούμε τη γεωπόνο μας Γεωργία Τάτση όπως επίσης και το συνεργάτη μας στο Ρέθυμνο, κ. Παύλο Μαμαλάκη για τη συνεργασία του αλλά και τις φωτογραφίες.